Egemen Güven’i kadrosuna katan Yeşil Kırmızılılar yerli rotasyonuna Çağatay Özkan’ı eklerken, ikinci yabancı hakkını Alonzo Verge’den yana kullandı. 2024-2025 sezonunu Anadolu Efes deplasmanıyla açacak olan Yalova Basketbol Kulübü uzun süren sessizliğini peş peşe açıkladığı isimlerle bozdu.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun gerçekleştirdiği kura çekimi sonrasında potadaki başarılı temsilcimiz yeni transferlerini bir bir açıklamaya başladı. Egemen Güven hamlesinden sonra Yalovaspor, son olarak Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket forması giyen kısa forvet Çağatay Özkan ile Kosova Liginde Golden Eagle Ylli forması giyen kombo oyun kurucu Alonzo Verge’yi transfer etti.

Geçen sezon Ege temsilcisiyle 27 karşılaşmada forma giyen 2002 doğumlu 1.98 boyundaki Çağatay  sezonu 1.5 sayı ve 1.1 ribaunt istatistikleriyle tamamladı. Altyapı Milli takımlarında forma giyen genç oyuncu, Karşıyaka altyapısından yetiştikten sonra Karşıyaka Belediyespor, Bornova Belediyesi Karşıyaka ve BSL’de de Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nin formasını terletti.

1998 doğumlu ve 1.90 m boyundaki Verge, bu sezon Kosova'nın Golden Eagle Ylli takımında 29 maçta ortalama 29.9 dakika süre alırken, 24.8 sayı 4.6 ribaunt 6.1 asist 2.3 top çalma ortalamaları; %54 ikilik, %34 üçlük, %74 serbest atış yüzdeleri tutturdu.

Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu! Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu!

Kaynak: Haber Merkezi