KoçKoç, Sevgili koçlar, devran dönüyor sizler için, yaşadığınız ve size yaşatılan ne varsa hem karşılık alacaksınız hemde hakkınızı. Beklediğiniz günler geldi, çattı. 

BoğaBoğa, Sevgili boğalar, sizler için bereket kapilari bu hafta aralanıyor, başlayın başlatın konfor alanınızı terkedin. Emin olmadan adım atmak istemiyorsunuz evet ama bu fırsat kaçmaz.

Ikizlerİkizler, Sevgili ikizler, dışarıdan herşey yolunda evet, ama içinizde bir sıkıntı var. Bu hafta cevaplarınızı alacaksınız. Düşünmeye vaktiniz olacak. Yeni bir size hazır olun. 

YengeçYengeç, Sevgili yengeç, kaçırılmayacak bir hafta olacak sizin için, adım atmak istiyorsanız atın, uzaklaşmak istiyorsanız gidin. Her kararınızı evren destekliyor olacak. Kalbiniz değil mantığınız ön planda olsun. 

AslanAslan, Sevgili aslan, artık durma vakti ve gözden geçirme zamanı geldi. İnsanlar ile ilişkilerinizi yeniden yapılandıracak ve enerjinizi aşağıya çeken insanlar ile aranıza mesafe koyacaksınız. Sizin için en iyisi de bu zaten.

BaşakBaşak, Sevgili başak, uzun süredir yapmak istediğiniz bir konu için adım atma vakti geldi. Cesaretinizi toplayın. Korkmayın birşeyleri kaybetmekten belki yokken daha güzeldir. 

TeraziTerazi, Sevgili teraziler,  uzun süredir, ne aşk dan ne paradan , nede dost dan yüzünüz gülmedi. Kendinizi sorgulamaya başladınız. Evet durun ve düşünün, alma verme dengesini bozmuş olabilirsiniz. Hep almış yada hep vermiş.. toparlama vakti.

AkrepAkrep, Sevgili akrep,  bu sıralar çok is kolik olduğunuzu farkettiniz mi ? 
Yada duygularınız dan kaçmak için bir işe sığındığınızı ? Kaçmayın yüzleşin emin olun korktuğunuz gibi olmayacak. Anda kalın anı yaşayın. 

YayYay, Sevgili yay, kafanız ve duygularınız karışmış olabilir. Belkide düşünmek için bu iyi bir fırsattır. Bir kaç gün bir yerlere gidin. Ruhunuzun dinlenmeye ihtiyacı var. 

OğlakOğlak, Sevgili Oğlak, maneviyat olarak güçlü bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Duygularınız ön planda olacak. Sezgilerinize güvenin. Aklınıza gelen başınıza gelecek. 

KovaKova, Sevgili kova, canınız bir şey yapmak istemeye bilir, kendinizi keyifsiz hissediyor olabilirsiniz. İlahi plan sizi hedeflerinize hazırlıyor. Kemerleri bağlayın, bundan sonra hayalleriniz hiz kazanacak. 

BalıkBalık, Sevgili Balık, kendinizi depresyonda hissediyor olabilirsiniz. Geçmiş de takılı kaldığınız konular sizi çıkmaza sürüklüyor. Kendi hayatınızdan ödün vermeyin , bırakın konuşsunlar. Kalbinizin sesini dinleyin.

8 Temmuz - 14 Temmuz 

Pazartesi - Rengi mavi, sayısı 5, arkadaşlar ile vakit geçirmek sosyalleşmek için uygun bir gün.

Salı - Rengi indigo, sayısı 6, aile ile vakit geçirmek, aile büyüklerini aramak ve zaman ayırmak için uygun bir gün.

Çarşamba - Rengi mor, sayısı 7 , dua istek ve rütieller için uygun bir gün. 

Perşembe - Rengi pembe. Sayısı 8. Bereket günüdür. Kenera para konulabilir. Dilek kumbarası yapmak için uygun bir gün.

Cuma - Rengi beyaz, sayısı 9, yardımlaşma, yardım isteme / etme, sadaka vermek için uygun bir gün.

Cumartesi - Rengi kırmızı, sayısı 1 , başlangıçlar için, diyet için detoxs için uygun bir gün.

Melike ile Furkan Nişanlandı Melike ile Furkan Nişanlandı

Pazar - Rengi turuncu, sayısı 2, ikili ilişkilerinize zaman ayırmak, teklifte bulunmak, veya değerlendirmek için uygun bir gün.


İnstagram: Cisemalizim

Muhabir: Duygu Saral