"Bu İş Sende Biter" seminerinde, sınavda Türkiye derecesi elde etmiş Boğaziçili öğrenciler, başarı hikâyelerini, üniversiteye girişte izledikleri stratejileri ve bu zorlu süreçte karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıklarını paylaştılar.

Programın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, gençlerin sınav sürecinde motivasyonlarını yüksek tutmanın ve başarıya giden yolda emin adımlarla ilerlemenin önemine dikkat çekti. Akmeşe, böyle etkinliklerin öğrencilere ilham kaynağı olacağını vurgulayarak, bu tür projelerin devam edeceğini belirtti. Seminere katılan Doruk Okur, YKS Sayısal Türkiye 18.si, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Berkay Sarı, YKS Sayısal Türkiye 303.sü, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği ve Ayşe Koç, YKS Eşit Ağırlık Türkiye 803.sü, Boğaziçi Üniversitesi PDR, sınav hazırlık sürecinde motivasyonlarını nasıl yüksek tuttuklarını, etkili çalışma yöntemlerini ve doğru üniversite tercihlerini nasıl yaptıklarını öğrencilerle paylaştı.

Bu zorlu sürecin üstesinden nasıl geldiklerine dair ipuçları veren Boğaziçili öğrenciler, sınav stresiyle baş etme ve hedef belirlemenin başarıya ulaşmadaki önemine değindiler. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen bu buluşma, gençler için büyük bir ilham kaynağı oldu. Öğrenciler, gelecek hedeflerine ulaşma konusunda cesaret ve motivasyon kazandılar, sınav yolculuklarına daha emin adımlarla devam edecekler. Kendine güven. Kararlı ol. Motivasyonunu yüksek tut. Hedefini belirle. Başarıya ulaş!

Yalova Bogazici Universite Ogrenci Bulusma Turkiye Birinci (4)

Yalova Bogazici Universite Ogrenci Bulusma Turkiye Birinci (3)

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Üniversiteyi Ziyaret Etti İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Üniversiteyi Ziyaret Etti

Yalova Bogazici Universite Ogrenci Bulusma Turkiye Birinci (2)

Kaynak: Haber Merkezi