SPOR

“Biz Yeşil Yalova FK’ya Yakışanı Yapıp Elimizden Gelen Mücadeleyi Göstereceğiz”

Bölgesel Amatör Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna dolu dizgin devam eden Yeşil Yalova FK’da teknik patron Özcan Sert değerlendirmelerde bulundu.

Kura sonrası Nesine 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Kırklarelispor A.Ş. ile eşleştiklerini hatırlatan başarılı spor adamı,” Biz Yeşil Yalova FK’ya Yakışanı Yapıp Elimizden Gelen Mücadeleyi Göstereceğiz” dedi. Şimdilerde Gölcükspor ve Gebzespor maçlarına odaklandıklarını belirten Sert, Kupaya renk katmaya devam etmek istediklerinin de altını çizdi.

“Hep birlikte bir tur daha geçmenin yollarını arayacağız”

Yeşil Yalova FK Teknik Direktörü Özcan Sert,” Türkiye Kupası kura çekiminde Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor A.Ş. ile eşleştik. Üst ligdeki takımlardan birinin gelmesi zaten yüksek olasılıktı. Çünkü seri başı sistemi vardı. Kurada ev sahibi çıktık. İlk günden beri kupaya renk katmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi bütün oyuncularımızın forma şansını ve rekabetini kupaya da dahil edeceğiz. En son 3. Lig takımını eledik ama şuan 2. Lig ekibi karşımıza geldi. Biz Yeşil Yalova FK’ya yakışanı yapıp elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Ondan sonrasına bakacağız. İç sahada oynayacak olmamız çok sevindirici. Yalova’ya ve Yalova halkımıza Ziraat Türkiye Kupası gibi bir organizasyonun tadını yaşatacağız. Hep birlikte güzel bir maç bizi bekliyor olacak. Tabi öncesinde lig maçlarımız var. Biz tamamen Gölcük ve Gebze müsabakalarına odaklanmış durumdayız. O hafta bizim Karasu maçımız vardı. Muhtemelen Karasu müsabakası ertelenebilir. Çünkü BAL karşılaşmalarının olduğu gün biz kupa maçı oynayacağız. İnşallah hep birlikte bir tur daha geçmenin yollarını arayacağız. Kupaya renk katmaya devam etmek istiyoruz.