Süper Ligde yer alan Yeşil Kırmızılı ekibimiz ise BGL’de Finalspor’la iş birliği anlaşmasının ardından Final Okulları Yalovaspor adıyla mücadele edecek. Takımın başında ise Serkan Usta olacak. D Grubunda yer alacak olan Yalova ekibinin rakipleri arasında Fenerbahçe Beko, Türk Telekom, Aliağa Petkimspor, Karşıyaka olacak. İlk hafta karşılaşacağımız Fenerbahçe Beko’yu Arda Durmaz, Türk Telekom’u Buğra Gürel, Aliağa Petkimspor’u Emre Özpulat ve Karşıyaka’yı ise İnanç Koç çalıştıracak.

Yeşil Yalova En Kritik Maçına Çıkıyor Yeşil Yalova En Kritik Maçına Çıkıyor

7. sezonuna giren Basketbol Gençler Ligi’nde son şampiyon Anadolu Efes bu kategoride 3 kez kupa sevinci yaşadı. Gaziantep Basketbol, Fenerbahçe ve Banvit de birer şampiyonlukları bulunuyor.

Yalova Basketbol Bgl Sezon (1)Yeni sezonda A Grubunda yer alan Beşiktaş’ın Sinan Çelik, Bahçeşehir Koleji’nin Güray Güven, İstanbul Ticaret Odası Spor’un Gökhan Erdoğan, Gelişim Koleji’nin Murat Ersöz ve Merkezefendi Belediyesi Basket’in başında Barış Narşen olacak.

B Grubunda yer alan Anadolu Efes’i Özhan Çakar, Galatasaray’ı Tolga Başer, Darüşşafaka’yı Hüsnü Eser, İzmir Bahçeşehir Okulları’nı Hasan Fırat ve Bursaspor Basketbol’u Evren Kandemir, C Grubunda ise Gaziantep Basketbol’u Efe Can Önal, TOFAŞ’ı Cem Akdağ, Onvo Büyükçekmece Basketbol’u Göksel Yıldız, Manisa Basket’i Mehmet Ali Örencik ve Mersinspor TAC’ı Cüneyt Kesen çalıştıracak.

Kaynak: Haber Merkezi