Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Eyüp Kurtul, Beşiktaş'ın uyumlu kadrosu ve camiada sağlanan güçlü birliktelik sayesinde Avrupa kupalarında önemli sonuçlar alabilecek potansiyele sahip olduğunu belirtti.

“Rövanş Fırsatı”

Başkan Eyüp Kurtul, Beşiktaş’ın kura çekiminde Lyon, Ajax ve Bodo/Glimt gibi daha önce karşılaştığı takımlarla eşleşmesinin büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi. Bu takımlara karşı geçmişte yaşanan mücadelelerden edinilen tecrübelerin, bu sefer zafere ulaşmak için önemli bir fırsat sunduğunu söyleyen Dernek Başkanı Kurtul, “Beşiktaşımız, bu sezon yakaladığı uyum ve camiadaki güçlü birliktelik sayesinde Avrupa kupalarında çok başarılı olacak potansiyele sahip. Özellikle kurada denk geldiğimiz Lyon, Ajax ve Bodo/Glimt gibi daha önce karşılaştığımız takımlar, bizim için birer rövanş fırsatı. Bu takımlarla daha önceki mücadelelerimizden edindiğimiz tecrübeyle, bu kez zafere ulaşacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“Beşiktaş Bizim Tutkumuz”

Kurtul, Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin her zaman Beşiktaş’ın arkasında olduğunu ve desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyeceklerini belirtti. Beşiktaş’ın sadece bir futbol takımı olmadığını, aynı zamanda bir tutku ve yaşam tarzı olduğunu vurgulayan Kurtul, “Beşiktaşımız, bizim için sadece bir futbol takımı değil, aynı zamanda bir tutku, bir yaşam tarzı. Avrupa'daki bu zorlu mücadelede de takımımıza güveniyor ve her zaman arkalarında olacağız” dedi.

Başar Acar, Tuba Demir’i Ağırladı Başar Acar, Tuba Demir’i Ağırladı

“Türkiye’nin Gururu”

Beşiktaş’ın Avrupa’da Türk bayrağını en yükseğe taşıyacaklarına inandığını belirterek, Yalova Beşiktaşlılar Derneği olarak takımlarının her zaman arkasında olduklarını ve her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Kurtul, “Yalova Beşiktaşlılar Derneği olarak, bu mücadelede takımımıza her türlü desteği vereceğiz ve birlikte zaferlere ulaşacağız. Beşiktaşımız, Türkiye'nin gururu. Avrupa'da bayrağımızı en yükseklere taşıyacaklarına inanıyoruz. Her bir Beşiktaşlı gibi biz de takımımızın bu hedefinde onlara güç vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
 

Muhabir: Rümeysa Şahin