Çiftlikköy Belediyesi Saklı Bahçe Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, belediye olarak her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduklarını belirtti. Başkan Yele, “Şehit ve gazi ailelerimizle birlikte güzel bir organizasyon yapalım dedik Çiftlikköy’de. Aslında sözlerime böyle başlamak istemezdim ama birkaç gün önce bildiğiniz üzere Ankara’da çok elim bir terör saldırısına maruz kaldı ülkemiz. İnşallah sondur diyeceğim ama son bulmuyor maalesef. Ama gerçekten üzüldük, bugün böyle bir ortamda bu konuyu açmak istemezdim ama hepimiz biliyoruz terörden yıllardır çekiyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde daha ferah bir şekilde yaşayabileceğimiz bir ortamlarda buluşacağız. Özcan başkanımızla beraber çok önceden planladığımız bir kahvaltı organizasyonuydu bu. Hepiniz buraya teşrif ettiniz, Çiftlikköy ilçemizde bunu gerçekleştirdik bende çok memnun oldum. İnşallah bu süreçte çok daha farklı platformlarda bir araya geleceğiz. Özcan başkanımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şehit ve gazi ailelerimiz benim için özellikle çok önemli ve değerlisiniz. Bu değeri de farkındalığı da önümüzdeki 5 yıl içerisinde sizlere hissettireceğiz. Herhangi bir eksiğiniz olduğu taktirde her zaman sizlerin yanınızdayız. Tekrar bugün buraya katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” şeklinde açıklamada bulundu.

Çiftlikköy Belediyesi’nden ‘Geleceği Dönüştür’ Projesine Tam Destek Çiftlikköy Belediyesi’nden ‘Geleceği Dönüştür’ Projesine Tam Destek

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Adil Yele Sehit Aile Kahvaltı (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Adil Yele Sehit Aile Kahvaltı (1)

Kaynak: Haber Merkezi