31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Türkiye genelinde zaferle ayrılarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Cumhuriyet Halk Partili isimler, seçim sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan tasarruf tedbirlerine karşı önlemler alarak hizmetlerin olumsuz etkilenmemesi adına bir araya gelip iş birlikleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yerel seçimlerden kazanarak çıkan ve Yalova’nın en büyük ilçesi olan Çınarcık’ın Belediye Başkanı Avni Kurt ile Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, bir araya gelip görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu iki isim arasında yapılan görüşmelerin sonuncusu ise Çınarcık Belediyesi’nde gerçekleştirildi. Başkan Yele yanında getirdiği afet çantasını Başkan Kurt’a takdim etti.

Ziyarete ilişkin resmi sosyal hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kurt, “Çiftlikköy Belediye Başkanımız Adil Yele, makamımıza iade-i ziyarette bulundu. Sayın Yele ile; Çınarcık ve Çiftlikköy Belediyelerinin çalışmalarını, yatırım hedeflerini ve gelecek planlamalarını konuştuk. Yerel yönetimlerin ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ doğrultusunda geliştirebilecekleri çevresel ve sosyal projeler üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Çiftlikköy’ü ‘adil’ bir şekilde yöneten Başkanımıza, nazik ziyareti ve hoş sohbeti nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sultaniye Deresi Tehlike Saçıyor: Çiftlikköy Halkı Çözüm İçin Gün Sayıyor! Sultaniye Deresi Tehlike Saçıyor: Çiftlikköy Halkı Çözüm İçin Gün Sayıyor!

Kaynak: Haber Merkezi