31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerle birlikte bir dönemlik aranın ardından Çınarcık Belediye Başkalığı koltuğuna oturan Avni Kurt, makamında misafirleri ile görüşerek taleplerini dinliyor ve Çınarcık için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kurt son olarak Çınarcıklı vatandaşları makam odasında ağırlayarak taleplerini tek tek not aldı.

Çınarcık Belediyesi'nden Yoğun Temizlik Çalışması Çınarcık Belediyesi'nden Yoğun Temizlik Çalışması

Ziyaretlere ilişkin olarak resmi sosyal medya hesabından duygu ve düşüncelerini paylaşan Başkan Kurt, “Sevdiklerimizi, kıymetli vatandaşlarımızı makamımızda ağırlayıp onlarla Çınarcık’ı tüm yönleriyle konuşuyor; nasıl bir Çınarcık’ta yaşamak istediklerini kendilerinden dinliyoruz. Bugünkü misafirlerimizle; yerel kalkınma, sosyal belediyecilik ve kentin afete dirençli hale gelmesi gibi birbirinden farklı konuları konuştuk. Engellilerden kadınlara, gençlerden emeklilere kadar toplumun tüm gruplarına dair uygulamaya geçireceğimiz projeleri anlattık. Musa Özen, Hanifi Derinsu, Sedat Fırat, Sevgi Ardangil ve emekli belediye personelimiz Ergül Aydın’a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Gorusme Halk Talep Dinleme (2)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Gorusme Halk Talep Dinleme (1)

Kaynak: Haber Merkezi