Ülkemizin farklı inanç gruplarının en önde gelenlerinden olan Alevi vatandaşların temsilcilerinden olan Hacı Bektaş Veli Vakfı Anadolu Kültür Vakfı’nın Yalova Şubesi önceki günlerde önemli bir programa imza attı. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi Haydar Polat ve yönetiminin organize ettiği programa Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ile birlikte birçok önemli isim katılım sağladı.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Haci Bektas Veli Program Cemevi Soz (2)Programda konuşma gerçekleştiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçe sınırları içerisinde yapılacak bir Cemevi’ne her türlü desteği vereceklerinin müjdesini verdi.

Başkanlar Gerçekleştirecekleri Projeleri Konuştu! Başkanlar Gerçekleştirecekleri Projeleri Konuştu!

Resmi sosyal medya hesabından Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi’nin düzenlediği programa katıldığını belirten Başkan Yele, “Programda herkesin inancını, ibadetini özgürce yaşaması adına elzem bir çalışma için söz verdim. İlçemizin ihtiyacı olan Cemevi’nin yapımını Çiftlikköy Belediyesi olarak üstleneceğiz.  Alevi kardeşlerimize, ilçemize yakışır Cemevi’ni inşa ederek, Hacı Bektaş Veli’nin ruhunu ilçemizde yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Haci Bektas Veli Program Cemevi Soz (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Haci Bektas Veli Program Cemevi Soz (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Haci Bektas Veli Program Cemevi Soz (1)

Kaynak: Haber Merkezi