ÇİFTLİKKÖY

Başkan Yele “İki Çınarı” Ziyaret Etti

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ev ziyaretleri kapsamında 94 ve 101 yaşındaki iki kadını ziyaret ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ülkemizdeki birçok Belediye Başkanı vatandaşlarıyla yakın bir ilişki kurmak için ez ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu isimlerden biri de son gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Çiftlikköy Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Adil Yele oldu. Başkan Yele’nin son ziyaretler ise ilçede yaşayan en yaşlı çınarlardan 2 kadın oldu.

“Hayat tecrübelerini dinleme fırsatını buldum”

Ziyaretlerine ilişkin resmi sosyal medya hesabından duygu ve düşüncelerini paylaşan Başkan Yele, “Bu akşam ilçemizin en yaşlı çınarlarından 94 yaşındaki Nurten teyzemizi ve 103 yaşındaki Emine teyzemizi evlerinde ziyaret edip hayat tecrübelerini dinleme fırsatı buldum. Onların hayat dolu enerjisi ve yılların getirdiği bilgelikleriyle bir kez daha ne kadar değerli olduklarını hissettim. Toplumumuzun en saygın bireyleri olan yaşlılarımızın her zaman yanında, ihtiyaç duydukları her an dizlerinin dibindeyim. Bu vesileyle, başta Nurten ve Emine teyzelerim olmak üzere geçmişi geleceğe taşıyan ve bizlere yol gösteren kıymetli büyüklerimin ellerinden öpüyor, Yaşlılar Günü’nü yürekten kutluyorum.