Hafta boyunca her gün saat 10.00’dan 19.00’a kadar Çiftlikköylülerin ziyaretine açık olan kitap şenliğinde 24 yayınevinin standı bulunuyor. Yazar Tolga Uluaydın, Nesrin Hazer, Nihat Gökmen ve Ahmet Kavukçu da etkinliğe katılarak sevilen kitaplarını okurlar için imzalayacak. Etkinliğe katılan öğrenciler ve kitapseverler, yazarlarla birebir tanışma ve kitapları hakkında sohbet etme imkanı elde edecek.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Kitap Gunleri Cocuk (2)Çiftlikköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Alper Perihanoğlu, böyle bir etkinliğin bu kapsamda ilçede ilk kez gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Çok sayıda yayınevinin ve yazarların da katıldığı kitap şenliğimizin daha açıldığı ilk saatlerden itibaren özellikle öğrencilerden büyük ilgi görmesi bizleri mutlu etti. Hafta sonuna kadar kitap günlerimizi çok sayıda Çiftlikköylünün ziyaret edeceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Kitap Gunleri Cocuk (3)Çiftlikköy Kitap Günleri etkinliğinde, Türkiye İş Bankası Yayınları, Can Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Eksik Parça Yayınları, Timaş Yayınları, Ephesus Yayınları, İndigo Yayınları, Beyaz Balina Yayınları, Yakamoz Yayınları, Epsilon Yayınları, Destek Yayınları, Alfa Yayınları, Doğan Yayınları, İthaki Yayınları, Kronik Yayınları, Olimpos Yayınları, İletişim Yayınları, Koridor Yayınları, Sincap Yayınları, Cadı Yayınları, Alpos Yayınları, Kariyer Yayınları, Tübitak Yayınları, Hazer Yayınları olmak üzere toplam 24 yayınevinin kitapları, kitap dostlarıyla buluşuyor.

Başkan Yele’den Kahraman İtfaiyecilere Teşekkür Belgesi Başkan Yele’den Kahraman İtfaiyecilere Teşekkür Belgesi

Yalova Ciftlikkoy Belediye Kitap Gunleri Cocuk (4)

Kaynak: Haber Merkezi