MERKEZ

Başkan Tavşan Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Katıldı

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, belde sınırları içerisinde bulunan Merih Özer Hatioğlu Anaokulu’nun Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılım sağladı.

Son yıllarda Yalova’nın en önemli yerleşim alanlarından biri olan ve sosyoekonomik seviyesi en yüksek yerlerin başında gelen Kadıköy, birçok eğitim kurumuna ev sahipliği yapıyor. Bu kurumlardan biri olan Merih Özer Hatioğlu Anaokulu, bünyesinde bulunan minik öğrenciler için Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirdi. Kutlamalara Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’da katılım sağladı.

“Onlar cumhuriyetimizin bekçileri, onlar geleceğimiz”

Katıldığı kutlama için resmi sosyal medya hesabından duygu ve düşüncelerini paylaşan Başkan Tavşan, “Onlar cumhuriyetimizin bekçileri, onlar geleceğimiz. Merih Özer Hatioğlu Anaokulu öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldık. Birlikte Özden Mahallesi esnafımızı ziyaret ettik ve bayramlarını kutladık. Ardından da birlikte patlamış mısırlarımızı yiyip meyve sularımızı içtik. Sizlerle gurur duyuyorum çocuklar! Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır!” ifadelerini kullandı.