Çınarcık Belediyesi ile Beyaz Işık Diş Kliniği’nden Protokol! Çınarcık Belediyesi ile Beyaz Işık Diş Kliniği’nden Protokol!

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası 1 dönemlik aranın ardından tekrar Çınarcık Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Avni Kurt, önceki gün yeni yaşını kutlamanın heyecanı içindeydi. 53. yaşına giren Başkan Kurt’a Belediye’de mesai arkadaşlar büyük bir sürpriz yaptı ve doğum günü pastası ile kutlama gerçekleştirdi. 
Personelden Pasta Sürprizi
Çalışanlarının bu davranışından dolayı çok mutlu olduğu gözlerinden okunan Başkan Kurt, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Kendimi çok güzel bir ailenin içerisinde olduğumu görerek bunları söylüyorum; Burada herkesin bir emeği var. Hakkınızı bana öncelikle helal edin. Benden yana helal olsun. Bu anlar güzel anlar… Doğum günleri güzeldir. Şükürler olsun ki bir yaş daha aldık. Önemli olan sağlık, mutlu ve huzurlu bir şekilde geçmesi. Yolumuz açık olsun ve en güzel günlerimiz beraber olsun. Ben bu yolda her daim birlikte yürüyeceğimize inanıyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Emeğinize sağlık” dedi. 
Yalova Cinarcik Belediye Baskan Dogum Gunu Kutlama Pasta (2)“Her yaş güzeldir”
Yeni yaşına ilişkin resmi sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarıyla olan bir fotoğrafını paylaşarak duygu ve düşüncelerini aktaran Başkan Kurt, “2 yıl geçmiş, dünyaya gözlerimi açmamın üzerinden… Su gibi akıp gidiyor zaman. O günün dünyası, bugünkü dünyadan daha mı adildi? Bilmiyorum. Fakat bildiğim bir şey var ki, o da; çok adil bir dünyada yaşamak, çok adil bir dünyada çocuklarımın büyümesini istediğimdir. Beni dünyaya getiren nur yüzlü anacığıma, eşime, çocuklarıma, hayatın bütün yükünü birlikte omuzladığımız tüm aileme; gerek iş hayatım, gerekse de siyasi yaşamım boyunca desteklerini benden hiç esirgemedikleri ve bana daima itimat duydukları için kalben teşekkür ediyorum. Kalbim hep onlarla atıyor. Ve kalbim, bu memleketin arka sokaklarında, bilmediğim görmediğim yerlerinde yokluk çeken insanlarla atıyor. Duamda hep onlar var… İnsanın sevdikleriyle birlikte, sağlık ve huzur içinde geçirdiği her yaş güzeldir. Sevgiyle kalın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi