Cumhuriyetin ilk yıllarında Belediyelere bağlı İtfaiyelerin kuruluşu olan 25 Eylül 1923 tarihi baz alınarak her yıl geleneksel şekilde İtfaiye Haftası kutlanıyor. Bu yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası özelinde birçok etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu hafta özelinde Belediye Başkanları, kendilerine bağlı olarak çalışan İtfaiye neferlerinin haftalarını kutlamaya devam ediyor. Bu minvalde Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Belediye’ye bağlı İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek itfaiye personellerinin haftasını kutladı.

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Itfaiye Hafta Nefer Ziyaret Kutlama (5)Ziyaretinden fotoğraf karelerini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kurt, “25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle, belediyemizin İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyarette bulunduk. Söndürdükleri yangınlarla hayatları, ormanları, canlıları kurtaran itfaiye çalışanlarımıza şükranlarımızı sunduk. Güçlü ekibiyle bölgede önemli bir yere sahip olan Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Kurt; Sevgi, Her Engeli Aşmaya Yeter Başkan Kurt; Sevgi, Her Engeli Aşmaya Yeter

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Itfaiye Hafta Nefer Ziyaret Kutlama (3)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Itfaiye Hafta Nefer Ziyaret Kutlama (2)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Itfaiye Hafta Nefer Ziyaret Kutlama (1)

Kaynak: Haber Merkezi