Çınarcık’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı Çınarcık’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Ülkemiz ve dünyanın diğer ülkelerinde yaz aylarından meydana gelen yangınlara müdahalede bulunmak amacıyla birçok çalışmalar gerçekleştiriliyor ve çeşitli kurumlara bağlı itfaiye personelleri faaliyetlerde bulunuyor. Geçtiğimiz yaz ayında ilimiz Yalova’da da birçok orman yangını meydana gelmişti. Bu yangınlara Yalova’daki belediyelere bağlı olarak çalışan itfaiye personelleri müdahalede bulundu.
Yalova Cinarcik Belediye Baskan Yeni Itfaiye Hizmet Bina Inceleme (3)İtfaiye neferlerinin oluşabilecek tehlikelere karşı daha iyi hazırlanması amacıyla Çınarcık Belediyesi’ne Bağlı İtfaiye Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınmasına çok az bir zaman kaldı. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da bu çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla ayağının tozuyla yeni binanın olduğu bölgeye geldi. Modern yapısı ve çalışma aletlerinin olduğu dikkatlerden kaçmayan yeni hizmet binası hakkında Başkan Kurt, “Özverili itfaiye çalışanlarımızın hizmet vereceği, yakın zamanda tamamlanıp faaliyete sokulacak olan yeni itfaiye binamızda incelemelerde bulunduk. Modern yapının nihai durumu hakkında bilgiler aldık, gözlemlerde bulunduk” dedi. 
 Yalova Cinarcik Belediye Baskan Yeni Itfaiye Hizmet Bina Inceleme (4)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Yeni Itfaiye Hizmet Bina Inceleme (5)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Yeni Itfaiye Hizmet Bina Inceleme (2)

Kaynak: Haber Merkezi