Çınarcık Belediyesi Avni Kurt, son gerçekleşen yerel seçimler sonrası yeniden Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu andan itibaren çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkan Kurt bu kapsamda ilçe sınırları içerisinde olan bir benzin istasyonun altında bulunan belediyeye ait yapı hakkında önemli bir bilgi verdi. Atıl duruma düşmüş yapıya ayağının tozuyla giderek incelemelerde bulunan Başkan Kurt, buranın kullanışlı hale gelmesi için yeni bir proje oluşturacaklarının müjdesini verdi.

Çınarcık Belediyesi; Gençlerimiz Bizim Her Şeyimiz Çınarcık Belediyesi; Gençlerimiz Bizim Her Şeyimiz

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Atil Yapi Proje Inceleme (4)“Nerede atıl ve köhne bir yer varsa orayı güzelleştireceğiz”

İncelemeler yaptığı yapıya ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kurt, “Benzin istasyonunun altında bulunan, belediyemize ait yapıda incelemelerde bulunduk. Atıl durumdaki bu yapıyla alakalı harika bir tasarımız var. Bu tasarıyı pek yakında uygulamaya geçirecek; söz konusu yapıyı, vatandaşımıza hizmet veren kaliteli bir yapıya dönüştüreceğiz. Sözümüz sözdür: Bu kentin neresinde atıl ve köhne bir yer varsa, orayı güzelleştireceğiz.

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Atil Yapi Proje Inceleme (3)

Kaynak: Haber Merkezi