ÇINARCIK

Başkan Kurt; Emeği Geçen Herkesi Kutluyorum

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Ulusal Belgesel Film Festivali’ndeki filmlerin Çınarcık Meslek Yüksekokulu’ndaki gösterimine katılım sağladı.

Son yıllarda Yalova’da gerçekleşen en büyük etkinliklerden biri olan Yalova Ulusal Belgesel Festivali sona erdi. 23 Ekim’de başlayan festival kapsamında Yalova Kültürel Miras ve Belgesel Film, Ulusal Uzun Metraj ve Ulusal Kısa Metraj Belgesel olmak üzere 3 kategorinden toplam 26 film izleyicilerin ve jürilerin beğenisine sunulmuş, bu gösterimlerin yapıldığı yerlerden biri de Çınarcık olmuştu. Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu’ndaki film gösterimlerine Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt da katıldı. Başkan Kurt festivalin Çınarcık’taki etkinliğinin gerçekleşmesine dair memnuniyetini resmi sosyal medya hesabından paylaştı. 
Yalova Belgesel Film Festivali kapsamında Çınarcık Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşen Çınarcık Gösterim Programı’na katıldığının bilgisini veren Başkan Kurt, “Meslek Yüksekokulu’muzun Nurettin Topçu Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda; Bonsai Müzesi-Dokunuş, Annemin Sinemaları ve Kocadere 1921 filmleri gösterildi. Birbirinden değerli belgesel filmlerinin yapımında emeği geçen yönetmeninden kurgu ekibine, yapımcısından oyuncularına kadar herkesi kutluyor; Çınarcık Gösterim Programı’nın gerçekleşmesinde emeği bulunan Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü İzzet İsmail Dur başta olmak üzere yüksekokulumuzun tüm mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.