SPOR

Başkan Kurt Başarılı Sporcularla Bir Arada!

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, başarılı dövüş sporcuları Çınar Adalı ve Toprak Bağdat ile birlikte antrenörleri İsmail Necdet Köken’i makamında kabul etti.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerle birlikte bir dönemlik aranın ardından Çınarcık Belediye Başkalığı koltuğuna oturan Avni Kurt, makamında misafirleri ile görüşerek taleplerini dinliyor ve Çınarcık için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kurt son olarak iki başarılı Çınarcıklı dövüşçü ile birlikte antrenörlerini makamında ağırladı.

Yetenek Taramasına Davet Ettiler

Çınarcık Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Çınarcık Carbon Fitnes Kickboks Takımından 2024 yılı içerisinde yapılan müsabakalarda derece alan Kickboks Türkiye Şampiyonası Lowkick Türkiye üçüncüsü ve Vuşhu Okul Sporları Vuşhu Sanda Türkiye birincisi Çınar Adalı, Vuşhu Türkiye Şampiyonası Vuşhu Light Sanda Türkiye üçüncüsü ve Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Vuşhu Light Sanda Türkiye üçüncüsü Toprak Bağdat, antrenörleri İsmail Necdet Köken ile birlikte Belediye Başkanımız Avni Kurt’a ziyarette bulundular. Ayrıca 18-20 Ekim 2024 tarihinde Termal ilçesi Maxwell Resort Hotel’de düzenlenecek olan Alkayış Manegement Organizasyonu Yetenek Taramasında yarışacak olan Çınar ADALI’ ya Belediye Başkanımız Avni Kurt başarılar diledi. Antrenör İsmail Necdet Köken, düzenlenecek olan Alkayış Manegement Organizasyonu Yetenek Taramasında, yarışacak olan Çınar Adalı’nın maçına tüm Çınarcık halkını davet etti” ifadelerine yer verildi.