Bu yıl Haziran ayının sonunda 40. Kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlayan ve geleneksel olarak düzenlediği “Uluslararası Halk Dansları Festivalini” 2-7 Temmuz tarihleri arasında 37. Kez başarıyla gerçekleştiren Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG SK), Yalova Belediyesi’ne çıkarma yaptı.

Derneğin eski başkanları Volkan Yılmaz, Sinan Çolak, Aydın Altıparmak, Yakup Koçal, Cevdet Bekler, Şahin Tiryaki, Tanju Üstün, Erol Çelikyürek ve Birol Aslan, “Rahmiye Palabıyık TUFAG Vakfı Üyeleri” çatısı altında Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ile görüşme gerçekleştirdi.

“Şehrimizin kültürel gücünü yaşatmaya devam edeceğiz”

Yalova Belediyesi’nden ‘Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı’ Eğitimi Yalova Belediyesi’nden ‘Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı’ Eğitimi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürel resmi sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Yalova’mızın kültürel mirasını uluslararası arenada temsil eden Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü’nde (TUFAG) görev yapan başkanlarımızdan oluşan TUFAG Vakfı misafirimiz oldu. Yalova’mızın kültürel zenginliğine katkı sağlayan tüm başkanlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Yalova Belediyesi olarak, şehrimizin kültürel gücünü yaşatmaya ve geliştirmeye her zaman devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi