Vali Kaya, “Sizlerin Olaylara Hızlı Müdahalesi Bu Şehre Güven Veriyor” Vali Kaya, “Sizlerin Olaylara Hızlı Müdahalesi Bu Şehre Güven Veriyor”

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Yalova Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Gürel, adaylık sürecinde 5 ana başlıkta projelerini açıklamıştı. Başkanlığı’nın ilk 6 aylık süresinin sonlanmasının ardından Yalovalı vatandaşlar, Başkan Gürel’in projelerini hayata geçirmeye başlamasını bekliyor. 
Başkan Gürel’in Sosyal Belediyecilik ana başlığı altında açıkladığı “Halk Ekmek” vaadi en ilgi çeken projelerden biri olmuştu. Açıklanan projeye göre Yalova’ya Halk Ekmek büfeleri koyularak önemli gıda maddelerinden biri olan ekmeğe kolayca ve piyasa fiyatından daha ucuz bir şekilde ulaşabileceği söylenmişti. 
“Verimli bir sohbet gerçekleştirdik” 
Halk Ekmek vaadinin ne zaman gerçekleştirileceği merak konusu olurken, bu kapsamda Yalova Belediye Başkanı Gürel’in önemli bir misafiri vardı. İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama ile başkanlık makamında görüşen Başkan Gürel ziyarete ilişkin olarak, “İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanımız, değerli arkadaşım Özgen Nama’yı bugün güzel Yalova’mızda misafir ettik. Yalova’mızda hayata geçirmeyi planladığımız sosyal belediyecilik çalışmalarımız üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Kıymetli Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi