Yalova Belediyesi, Yalova’da şehir için trafiğini rahatlatmaya yönelik Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Sıcak asfaltlama çalışmaları başlatılan 1200 metrelik yol projesi ile Yalova-Bursa Karayolu ile Safran Yolu-Vatan Caddesi arasında doğrudan bağlantı sağlanacak. Yol projesi hem Yalova’nın ulaşım ağını güçlendirecek hem de şehir içi trafiğini rahatlatacak.

Başkan Gürel Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor

Kısa süre önce başlatılan ve bir hafta içerisinde tamamlanması planlanan yoldaki sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, yolun hastane kavşağındaki trafik sıkışıklığına da alternatif güzergâh oluşturacağını bildirdi. Başkan Gürel, “Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde başlattığımız çalışma Yalova’mızın ulaşım ağına dâhil olacak. Bu yol şehir için trafiğini de rahatlatacak önemli bir hamle. Çalışmalar bittiğinde hastane kavşağı önündeki sıkışıklık büyük ölçüde azalacak. Yalova’mızın geleceği için durmadan çalışıyoruz. Yalova’mızın geleceği için önemli bir adım. Yeni yolumuz Yalova’mıza hayırlı uğurlu olsun. Yalova’mızı değiştirmeye dönüştürmeye gayret ediyoruz. İnşallah hep beraber çok daha güzel ve çok daha konforlu bir şehir oluşturacağız” dedi.

Yalova Bursa Safran Muhsin Yazicioglu Cadde Asfaltlama Belediye Calisma (1)Şehrin Ulaşım Ağı Güçlenecek

Yapılan hamlenin, Yalova’nın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesine katkı sağlayacağı ve şehir içi ulaşımı kolaylaştıracağı ifade edildi. Ayrıca, çalışmaların bir hafta içinde tamamlanacağı belirtildi. Yolun hizmete açılmasıyla birlikte, şehrin ulaşım ağının daha etkin bir şekilde işleyeceği ve vatandaşların günlük yaşamlarını daha rahat sürdürebileceği belirtiliyor.

Yalova Bursa Safran Muhsin Yazicioglu Cadde Asfaltlama Belediye Calisma (5)Yalova Bursa Safran Muhsin Yazicioglu Cadde Asfaltlama Belediye Calisma (2)Yalova Bursa Safran Muhsin Yazicioglu Cadde Asfaltlama Belediye Calisma (3)

Kaynak: Haber Bülten