Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Ankara’da ATO Congresium’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde düzenlenen ‘İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na katıldı. Burada bir dizi temasta da bulunan Başkan Gürel, Atatürk’ün mirasına sahip çıkacaklarını bildirdi. Parti kurmaylarıyla da görüşme yapan Gürel, partisinin vizyonu doğrultusunda Yalova’da etkili projeler ve stratejiler geliştireceklerini bildirdi.

Yalova Belediye Baskan Mehmet Gurel Chp Ozgur Ozel (2)GÜREL, “YERELDE BAŞLATTIĞIMIZ COŞKU, GENELDE DORUĞA ÇIKACAK”Kurultayla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Gürel, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerelde başlattığımız coşkulu yürüyüş, genele devam edecek ve Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'mizin birinci partisi olacak. Bizlerde, Partimizin vizyonu doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi Yalova’mızda da etkili projeler ve stratejiler geliştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yalova Belediye Baskan Mehmet Gurel Chp Ozgur Ozel (6)“BİZLERE BIRAKTIĞI MİRASLARI KORUYACAK VE YAŞATACAĞIZ”

Afet Yönetimi Üzerine İstişare Yapıldı Afet Yönetimi Üzerine İstişare Yapıldı

CHP’nin 101. kuruluş yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhını ziyaret eden Başkan Gürel, “Atatürk’ün bizlere bıraktığı bu büyük mirasları korumak ve yaşatmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu ziyaret, Atatürk’e olan derin bağlılığımızı ve onun ideallerini yaşatma kararlılığımızı ifade ediyor. Türkiye’mizin aydınlık geleceğine hep birlikte ulaşacağız. Atam, sonsuza kadar izindeyiz!” dedi.

Yalova Belediye Baskan Mehmet Gurel Chp Ozgur Ozel (4)Yalova Belediye Baskan Mehmet Gurel Chp Ozgur Ozel (1)

Kaynak: Haber Merkezi