ALTINOVA

Başkan Canbay Şampiyon Sporcuyu Ağırladı

Subaşı Belediyesi Başkanı Turan Canbay,  Denizli’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Meriç Pehlivan ve ailesini makamında kabul etti.

Türkiye Satranç Federasyonu(TSF) tarafından Denizli’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası’nın Gençler kategorisinde mücadele eden Altınkale Satranç Spor Kulübü sporcusu Meriç Pehlivan şampiyonluğa ulaşmıştı. Büyük bir başarıya ulaşan Pehlivan evi olan Subaşı’na döndü ve ailesi ile birlikte başarısını Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile paylaştı.

“Başarılar diliyorum”

Şampiyon sporcu Pehlivan’ın ziyaretine ilişkin memnuniyetini dile getiren ve resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Canbay, “Beldemizin gururu, genç şampiyon Meriç! Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Denizli’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonası’nda, Türkiye birincisi olan aynı zamanda Açık kategoride ise Türkiye beşinciliğini kazanarak bizleri gururlandıran Subaşımızın başarılı sporcularından olan Meriç Pehlivan'ı belediyemizde ağırladık. Sevgili kardeşim Meriç’i ve kıymetli ailesini tebrik ediyorum, genç şampiyona da yarışacağı turnuvalarda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.