AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Termal ilçesinde yapımı süren Termal Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, binanın inşaat süreci hakkında Büyükgümüş ve Soygüzel’e bilgi verdi.

Termal’in tarihi ve doğal dokusuyla uyumlu olacak şekilde planlanan yeni hizmet binası, kısa bir süre önce temeli atılarak yapımına başlanan bir proje olarak dikkat çektiğini ve inşaat sürecinin hızla ilerlediğini belirten Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, "İlçemizin tarihi ve doğal yapısına zarar vermeden, bu dokuya uyumlu bir bina inşa etmek için çalışmalarımıza başladık. Kısa bir süre önce temelini attığımız binamız, halkımıza modern hizmetler sunacak ve ilçemize yakışan bir yapıya dönüşecek. İnşaatı 8-10 ay içinde tamamlayarak, açılışını hep birlikte gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Acar, binanın tamamlandığında Termal’e ve vatandaşlara yakışacak modern bir mekân sunacağının altını çizdi.

Termal Belediyesi'nden Market Denetimi Termal Belediyesi'nden Market Denetimi

Yalova Termal Belediye Yeni Hizmet Bina Inceleme Baskan Vekil (1)AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş de inşaatın ilçenin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Büyükgümüş, "Termalimize yakışacak, ilçenin tarihi ve doğal dokusuyla birebir uyumlu olan bu binanın temelini de birlikte atmıştık. Şimdi binamız hızla yükseliyor. İnşallah hedeflenen sürede hizmete girecek. Bu binanın Türkiye'ye örnek olacağına inanıyorum. Ayrıca, Termal ilçesini önümüzdeki 5 yıl içinde turizm yatırımlarıyla daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Termal Belediyesi yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Termal’de yapımı süren yeni hizmet binasının, ilçenin tarihi dokusuna uyumlu ve modern yapısıyla dikkat çekmesi, vatandaşlar tarafından da büyük takdir topluyor.

Kaynak: Haber Merkezi