6 Ekim 2024 tarihinde başlayacak olan 2024-2025 sezonu öncesinde Sakarya ekibi Hendekspor, Fethiye İdman Yurdu ile Kocaeli temsilcisi Karamürselspor ise Doğugücü Futbol Kulübü’yle kozlarını paylaştı.

Bizim Kızlar Fark Yedi Bizim Kızlar Fark Yedi

Yalovaspor, Hendekspor ile sezonun 5. Haftasında, Karamürselspor ile 14. Haftada karşılaşacak. Yeşil Yalova FK ise Sakarya temsilcisiyle 13. Haftada evinde, Kocaeli ekibiyle ise 7. Haftada deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yalova Bal Bolgesel Amator Lig Rakip Bursa (2)“Hendek evine mağlubiyetle döndü”

Karşılaşmanın ilkyarısını 15. Dakikada Ertuğrul Yıldırım'ın golüyle 1-0 önde kapattı.  Mücadelede dakikalar 80’i gösterdiğinde Bursa temsilcisi adına sahneye çıkan Cihat Kahraman maçın skorunu 2-0 olarak tayin etti. Hendekspor yeni sezona evinde oynayacağı Sapanca Gençlik maçıyla start verecek.

“Karamürsel, Bursa’da Doğugücü’nü devirdi”

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grupta yer alan Bursa temsilcisi Doğugücüspor ile temsilcilerimize aynı grupta yer alan Kocaeli ekibi Karamürsel hazırlık maçında İnegöl Cerrah sahasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Karamürselspor 2-1 kazanmayı başardı. Lacivert Sarılılar gelecek hafta derbide Gölcükspor’a konuk olacak.

Kaynak: Haber Merkezi