SPOR

BAL’da Katılım Süresi 9’unda Sona Erecek

2024-2025 sezonunda ilimizi Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın temsil edeceği Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ne katılım süreci devam ediyor. Geçen sezon katılım için 42 Bin TL ödeyen kulüpler bu sezon için ise 70 Bin TL ödeyecekler.

15. sezonuna girecek olan Bölgesel Amatör Ligi’nde takımlar 9 Ağustos Cuma gününe kadar başvurularını tamamlamak zorundalar. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Amatör İşler Koordinatörü Remzi Ay imzalı yazıyı geçtiğimiz haftalarda TFF Bölge Müdürlüklerine ASKF Başkanlıklarına gönderilmişti.

TFF Bölge Müdürlüklerine ASKF Başkanlıklarına gönderilen yazıda,” Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 15. Sezonu düzenlenecek olan 2024-2025 sezonu Bölgesel Amatör Lige Katılım Esasları Ek’te belirtilmekte olup, bu esaslar doğrultusunda lige katılma hakkı bulunan kulüpler belgelerini imzalayarak en geç 9 Ağustos 2024 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı’na gönderilecektir. 2024-2025 sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplandırma ve statüsü, lige katılacak takım sayısının kesin olarak belirlenmesinden ve saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacaktır” ibareleri yer aldı.