SPOR

“Avrupa’da Zirveyi Hedefleyen Fenerbahçe Karşısında Müthiş Mücadele Ettik”

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2024-2025 Asım Pars Sezonu kapsamında ikinci haftada Fenerbahçe Beko’ya uzatma sonunda 97-90 mağlup olan Yalovaspor Basketbol’da koç Hakan Yavuz değerlendirmelerde bulundu.

Takımıyla gurur duyduğunu belirten Yavuz, Fenerbahçe Beko gibi Avrupa'da zirveyi hedefleyen bir takıma karşı müthiş mücadele ettiklerini söyledi.

“Seyircimize ayrıca teşekkür ederim”

Fenerbahçe Beko maçını değerlendiren Yalovaspor Basketbol Başantrenörü Hakan Yavuz, "Öncelikle takımımla gurur duyuyorum. Fenerbahçe Beko gibi Avrupa'da zirveyi hedefleyen bir takıma karşı müthiş mücadele ettik. İlk yarı yaptığımız değişken savunmadan olumlu sonuç alarak, ilk yarıyı önde kapattık. Egemen ve Wes erken faul problemine girince maçı 7.5 oyuncu ile oynamış olarak düşünebiliriz. Buna rağmen oyuna giren her oyuncu üst düzey katkı verdi. En büyük sorunumuz ribaunt alamamak oldu. Son pozisyonda ise, ribaundu almamıza rağmen yaşadıklarımız sahiden şanssızlıktı. Bu maçı kazanamadık ama ilerisi için özgüven kazanıp, olumlu sinyaller verdik. İnşallah, yeni oyuncularımızın da katılımıyla çok daha iyi olacağız. Son olarak da, maç boyunca sahadaki 6. oyuncumuz gibi yanımızda olan seyircimize ayrıca teşekkür ederim” dedi.