Burçlar ve Yükselen burçlar

Koç, Sevgili koçlar, bu hafta, uğradığınız haksızlığın bedelini ödeyen kişileri izleyeceksiniz. Devran size dönüyor artık. Keyfini çıkarın.

Boğa, Sevgili boğalar, bu hafta, hareketlilik ile beraber. Maddi olanaklar da kapınızı çalacak. Siz ilerleyin gerisi geliyor. 

İkizler, Sevgili ikizler, bu hafta, aile, ve aşk hayatında denge kurmak zor olabilir. Dikkat edin, ilişkiler bitmeye yakın. Sabırlı olun. 

Yengeç, Sevgili yengeç, bu hafta değişim dönüşüm başlıyor. Bereketli bir hafta olacak sizin için. Hem maddi hem manevi olarak destekleneceksiniz. 

Aslan, Sevgili aslan, bu hafta, karma enerjiniz çok yüksek çalışıyor olacak. Yaptıklarınızı gözden geçirin. İyi veya kötü dönüşü olacak. Biraz zor bir hafta.

Başak, Sevgili başak, bu hafta, kendinizi mutsuz yorgun hissedebilirsiniz. Çünkü ruhunuzun biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Kendiniz ile baş başa vakit geçirmek size iyi gelecek. 

Terazi, Sevgili teraziler,  bu hafta, hırslarınız ve bunun uğruna görmezden geldiğiniz konular ile sinanacaksınız. Akışa bırakın. Alınganlığa dikkat.

Akrep, Sevgili akrep,  bu hafta, artık yeter diyebilirsiniz. İkili ilişkilere dikkat edin. Ciddi bir sınavdan geçiyor olabilirsiniz.

Yay, Sevgili yay, bu hafta, biraz sizi zorlaya bilir. Açığa çıkan olaylar sizi şaşırtabilir.
Düşünmek için hala vaktiniz var. 

Oğlak, Sevgili Oğlak, bu hafta, yeterince efor harcadığınızı anlayarak artık dur diyeceksiniz. Yeni kapılar açılıyor, kafanız karışsada artık ne istediğinizden eminsiniz.

Kova, Sevgili kova, bu hafta, sorgulayacak ve hesaplaşacaksınız. Eğer bir şüphe varsa o gerçektir. Gözlerinizi açın. Bakmak ile görmek arasında fark var.

Balık, Sevgili Balık, bu hafta herşey oldu bitti ye gelebilir. Sonradan ne oluyor ! Dememek için düşünerek hareket edin. Ani kararlar kesinlikle yok. Aydınlanıyorsunuz artik.

Yalova Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni Yalova Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni

Nümoroloji yorumlarında bu  hafta yanlış yönlendirmeler yapmak istemem.  Algol sabit yıldızı ile beraber , akrep burcunda bir kesintisi olacak. Tüm enerjiler ekime kadar aktif olacak. Kazalara, doğal afetlere,  enerjisel boşluklara açık zamanlar olacak. Masumların korunacağı , düzeni bozanların alt olacağı zamanlar. İnançlarınıza göre sadece ibadet edin. Ters medusa sembol enerjisini telefonda veya kolye olarak taşımakda fayda var.
İletisim; cisemalizim