SİYASET

Ali İhsan Yavuz Yalova’ya Geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 22 Ağustos Perşembe günü Ağustos Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantına katılmak için Yalova’ya geliyor.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası kurulduğu 2001 yılından itibaren ilk defa Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düşen AK Parti, durumu değiştirebilmek adına son aylarda seferberlik ilan etti. Türkiye genelindeki seçim sonuçlarını değerlendirmek için çalışmalar gerçekleştiren AK Parti Genel Merkezi, önlerindeki 4 yıllık seçimsiz dönemi iyi değerlendirebilmek adına toplantılar gerçekleştiriyor.

Ülke genelinde durum değerlendirmelerinde bulunan AK Parti Genel Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları olan Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’u bu konu üzerine görevlendirmişti. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, 81 ile giderek teşkilatlarla buluşma gerçekleştiriyor ve AK Parti’nin ildeki durumu hakkında bilgi alıyor.

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, bu ziyaretlerinin sonuncusunu Yalova’ya gerçekleştirecek ve AK Parti İl Teşkilatının geniş bir katılım sağlayacağı Ağustos Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. 22 Ağustos Perşembe günü Halk Eğiti Merkezi’nde saat 18:00’de başlayacak bu önemli toplantıya AK Parti’nin tüm Yalova teşkilatları davet edildi.