Denizçalı-Kılıçköy Arasında Yeni Beton Yol Çalışmaları Başladı Denizçalı-Kılıçköy Arasında Yeni Beton Yol Çalışmaları Başladı

İlk olarak 2014 yılında kutlanmaya başlanan Dünya Etik Günü’ne özel olarak ülkemizde birçok etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinliklere Aktiffelsefe Kültür Derneği’nin Yalova Temsilciliği de katıldı ve temsilcilik, 16 Ekim Çarşamba günü kutlanacak Dünya Etik Günü’ne özel olarak "Karar Anları: Hayatımızı Şekillendiren Seçimler" adlı konferans düzenledi.

Etkinliğe ilişkin olarak Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, “Aktiffelsefe Yalova Temsilciliği binasında 16 Ekim Çarşamba günü "Karar Anları: Hayatımızı Şekillendiren Seçimler" adlı konferansımızda, hayatımızda her gün verdiğimiz kararların önündeki engelleri, onlarla nasıl baş edebileceğimizi ve etik değerlerin insan için birer pusula görevi olduğu aktarıldı. İlginin ve ilhamın bir arada olduğu bir aktarım gerçekleşti. Konferans boyunca şarkı ve çeşitli şairlerin (Atilla İlhan, Halil Cibran gibi) şiirlerinden aktarım yapıldı. Tüm katılımcılar gelecek hafta dernek binasında verilecek olan iki adet “Hafıza Sanatı” ve “Yaşam için Pratik Felsefe Seminerleri” davet edildi. Seçimlerimiz, bizi biz yapar” ifadelerine yer verdi.

Yalova Aktiffelsefe Kultur Dernegi Dunya Etik Gun Konferans Kutlama (2)

Kaynak: Haber Merkezi