Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yeni Vakıf Eğitimlerine Başladı Vakıflar Genel Müdürlüğü, Yeni Vakıf Eğitimlerine Başladı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve uzun süreli yaz tatilinin ardından öğrenciler okullarına dönüş yapacaklar. Okulların başlamasına haftalar kala eğitim yuvalarındaki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Altınova’ya gitti ve son durumu ilk elden gördü.

Yalova Altinova Il Milli Egitim Mudur Okul Calisma Inceleme (5)Konuya ilişkin olarak Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Tüm okullarımızda yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları devam ederken İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe, yapımında son aşamaya gelinen Altınova Anadolu Lisesinin yeni binası ile yaz döneminde dönüşümü gerçekleştirilecek ve müstakil olarak açılacak olan Altınova İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim ortamı sunulmak üzere yapılan çalışmaları yerinde inceledi, yöneticilerimizden bilgi aldı” ifadeleri kullanıldı.

Yalova Altinova Il Milli Egitim Mudur Okul Calisma Inceleme (4)Yalova Altinova Il Milli Egitim Mudur Okul Calisma Inceleme (2)Yalova Altinova Il Milli Egitim Mudur Okul Calisma Inceleme (1)

Kaynak: Haber Merkezi