Teşvikiye Çalışmalarına Start Verdi Teşvikiye Çalışmalarına Start Verdi

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Yalovaspor’un altyapısında gençlik gelişim teknik sorumlusu olarak hem de A takım teknik direktörlüğü yaptıktan sonra bir dönem Yalova Belediyespor Kulübü’nün başkanlık yapan Cengiz Karoğlu’nu altyapı koordinatörlüğüne getiren Acarspor teknik ekibi için hamlelerine devam ediyor. Son olarak Doğuşspor’da görev yapan Bülent Söyler ile Metin Kara 2024-2025 sezonundan itibaren Sarı Lacivertli ekibin başarısı için ter dökecek.
Yalova Acarspor Amator Futbol Takim Teknik Ekip Transfer (1)Teknik ekip için yapılan anlaşmaların ardından Acarspor Başkanı Ömür Bayar,” Yalovamızın çok değerli iki hocası kulübümüz bünyesine katılmıştır. Değerli hocamız Bülent Söyler ve Metin Kara ile yeni başarılara, yeni başlangıçlara. Hedeflerimiz büyük, inancımız ve motivasyonumuz tam. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Acarspor Camiasına katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Bülent Söyler,” Bir süredir ayrı kaldığım Futbola Acarspor çatısı altında geri dönüyorum. Dönüşüm için ısrarcı olan ve beni projeleri ile ikna eden kulüp başkanı Ömür Bayar ve yönetimine teşekkür ederim. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Yalova Acarspor Amator Futbol Takim Teknik Ekip Transfer (3)

Kaynak: Haber Merkezi