SPOR

Acarspor Düzce’de Tarih Yazma İstiyor!

Yalova’nın futbolcu fabrikalarından olan Acarspor’un U17 takımı, U17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarında mücadele edecek.

Yalova’mızın en köklü ve başarılı kulüplerinden Acarspor U17 takımı 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Düzce’de tarih yazmak için sahaya çıkacak.

Sezona Sinop’ta yaptığı kampla start veren Sarı Lacivertliler Yalova U17 Ligi’ni namağlup tamamladıktan sonra U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarını Bilecik’te oynamış ve tüm rakiplerini dize getirerek adını üst tura yazdırmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) organize ettiği U17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları bugün başlıyor. 23 takımın 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında oynanacağı karşılaşmalara Düzce, Uşak, Sinop ve Diyarbakır ev sahipliği yapacak.  4 grup birincisi ise Türkiye Şampiyonu olabilmek için final grubunda ter dökecek.

Acarspor ise Düzce grubunda mücadele edecek. Sarı Lacivertli ekibin rakipleri arasında İstanbul’dan iki takımın yanı sıra Bursa’dan Fethiye İdmanyurdu ve Kestel Belediyespor, Sakarya’dan Harmanlıkspor yer alıyor.

Uşak grup merkezinde ise Konya’dan Selçuklu Belediyespor ve Karatay Belediyespor, Balıkesir’den Gönen Belediyespor, Kütahya’dan Yeşilayspor, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve İzmir’den Pınargücüspor, Sinop’ta kura sonucu belirlenecek İstanbul ekibi Ankara’dan Atletikspor, Samsun’dan Atakum Belediyespor, Ordu’dan Demirspor ve Trabzon’dan 1461 Trabzon Futbol Kulübü ile Diyarbakır grubunda Kahramanmaraş’tan İstiklalspor ve On İki Şubat İdmanyurdu Spor Kulübü, Mersin’den Erdemli Belediyespor, Şanlıurfa’dan Karaköprü Belediyespor, Bingöl’den Anadolu Bingölspor ve Muş’tan Yeşilvartonspor mücadele edecek.