Programa, üstü açık otobüs ile ilçede tur yaparak başlanıldı. Türk bayraklarının dağıtıldığı otobüs turunun ardından Yasin Koçman ve Samida konseri de yine ilçede kutlamalar kapsamında gerçekleşti.

Fazlaca: “Altınova’mıza Hayırlı Olsun’’ Fazlaca: “Altınova’mıza Hayırlı Olsun’’

Konser öncesi konuşma yapan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Ülkemizi işgal etmek isteyen yabancılara, emperyalistlere karşı, başarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı günün 102. yılı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Başka ülkemiz yok, biz ülkemizi, Anadolu coğrafyamızı, mavi vatanımızı, gök vatanımızı bırakmayacağız. Tek çaresi var, birlik olarak daha iyi çalışmak ve daha ileriye gitmek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bugüne dek tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum. " dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı programı sonunda Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’da, Samida grubu ile sahnede İzmir Marşını söyledi.

Yalova Altinova Belediye 30 Agustos Zafer Bayram Kutlama Program (4)Yalova Altinova Belediye 30 Agustos Zafer Bayram Kutlama Program (5)Yalova Altinova Belediye 30 Agustos Zafer Bayram Kutlama Program (2)Yalova Altinova Belediye 30 Agustos Zafer Bayram Kutlama Program (3)

Kaynak: Haber Merkezi