Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi! Başkan Yele, Kadın Voleybol Takımına Moral Verdi!

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik kriz 7’den 77’ye tüm kesimleri etkilerken, Yalova’daki amatör kulüplerde maddi sıkıntıları derinden yaşıyor. Bunun son örneğini ise yıllardır Süper Amatör Kümede başarıyla mücadele eden Taşköprüspor’la yaşıyoruz. 2024-2025 sezonu için geri sayıma geçtiğimiz şu günlerde Sarı Kırmızılı ekip sosyal medya hesapları üzerinden artan maliyetlerden ötürü A takım ve altyapı kategorilerinde lige katılmama kararı alındığını duyurdu.

Yalova Taskopruspor Amator Futbol Takim Lig Katilim Maddi Ekonomik Zorluk (2)Taşköprüspor geçen sezon yer aldığı Süper Amatör Kümede oynadığı 22 maçta 25 puan toplayarak ligi 9. Sırada bitirmişti. Sarı Kırmızı ekip altyapı da ise U11, U12 ve U13 altyapı kategorilerinde mücadele etmişti. Bu sezon ise Süper Amatör Kümenin yanı sıra Taşköprüspor’un U11, U12, U13 ve U17 altyapı kategorilerinde mücadele etmeyi planlıyordu.

Sarı Kırmızılı ekip sosyal medya hesapları üzerinden,” 2024-2025 sezonuna artan maliyetlerden dolayı A takım ve altyapıda katılmama kararı alınmıştır. Kamuoyuna duyurulur” paylaşımı yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi