SPOR

1.Amatör Kümede Heyecan Bugün Başlıyor

2024-2025 futbol sezonu kapsamında 1. Amatör Küme A ve B Gruplarında heyecan bugün start alacak. Yeni sezonda A Grubunda 7 takım, B Grubunda ise 6 takım hem Süper Amatör Kümeye yükselme hem de 2. Amatör Kümeye düşmeme mücadelesi içerisine girecek.

1.Amatör Kümede sezonun ilk santrası A Grubunun şampiyonluk adayı Soğucakspor ile Coşkunspor arasında bugün saatler 17:30’u gösterdiğinde Amatör Saha-1’de gerçekleştirilecek. Mücadelede Mehmet Yıldız, Velat Evran ve Kaan Duman hakem triyosu görev yapacak. Bu maçın hemen ardından aynı sahada 19:39’da B Grubunda yer alan Doğanspor ile Termal Belediyespor kozlarını paylaşacaklar. Kritik 90 dakikaya Muhammed Burak Tufan, Mehmet Yıldız ve Zeki Yasin Bafralı atandı.

13 Ekim Pazar gününün açılışını B Grubunda iddialı olan Yenimahallespor ile Yalova Üniversitesi yapacak. Termal sahasındaki maç 13:00’da başlayacak ve Ramazan Karahasan, Sefa Rıdvan Aydın ve Zeki Yasin Bafralı hakem triyosu karşılaşmada görev alacak.

Amatör Saha-1’de 14:00’da A Grubu ekipleri Acarspor ile 1973 Tokmakspor karşı karşıya gelecek. Batuhan Akkuş’un yöneteceği maçta İrfan Demir ve Ufuk Biler yardımcılıklarını üstlenecek. Aynı sahada 16:30’da ise B Grubunun iki şampiyonluk adayı Samanlıspor ile Kaytazdere Belediyespor puan savaşı verecek. Zorlu 90 dakikaya Abdullah Çalar, Erdem Sırmacı ve Oğuz Kaan Akçan hakem triyosu atandı. Günün son maçında A Grubu takımları Doğuşspor ile Yalova Anadoluspor 19:00’da karşılaşacak. Mücadelede Melih Tan, Hakan Erol ve Osman Canbulat hakem triyosu görev yapacak. A Grubunda Demirspor sezonun ilk haftasını bay geçecek.