SPOR

1.Amatör Kümede Gözler İkinci Haftaya Çevrildi

2024-2025 futbol sezonu kapsamında 1. Amatör A ve B Gruplarında ilk haftanın ardından gözler ikinci haftaya çevrildi.

Nefes kesen maçların ardından en farklı galibiyetleri alan Soğucakspor ve Yenimahallespor zirveye yerleşmeyi başardı. Her iki grupta da ikinci hafta maçları 20 Ekim Pazar günü Amatör Saha-1’in yanı sıra Termal ve Tavşanlı Sahalarında oynanacak.

Geçen hafta Coşkunspor’u 6-0 gibi farklı skorla mağlup edip A Grubunda liderlik koltuğuna oturan Soğucakspor geçen haftayı bay geçen Demirspor’a konuk olacak. Amatör Saha-1’deki mücadelede 17:00’da başlayacak ve Ramazan Karahasan, Sezer Arıcı ile Zeki Yasin Bafralı hakem üçlüsü görev yapacak.

Sezonu 1-0’lık Doğuşspor galibiyetiyle açan Anadoluspor Amatör Saha-1’de geçen hafta 1973 Tokmakspor’la 3-3 berabere kalan Acarspor’la kozlarını paylaşacak. Bu mücadelede Muhammed Burak Tufan, Ayşe Nida Portakal ve Fatih Çetin hakem üçlüsü görevlendirildi. Yeni sezonun ilk haftasını mağlubiyetle kapatan Doğuşspor ile Coşkunspor Amatör Saha-1’de saatler 19:00’ı gösterdiğinde puan savaşı verecek. Karşılaşmaya Zeki Yasin Bafralı, Melih Çetin ve Osman Canbulat hakem üçlüsü atandı.

B Grubunda ise Termal derbisi yaşanacak. 20 Ekim Pazar günü Termal Sahasında 14:00’da başlayacak mücadelede geçen hafta Doğanspor’a 2-0 mağlup olan Termal Belediyespor ile Yalova Üniversitesi engelini 3-1’le geçen Yenimahallespor karşı karşıya gelecek. Kritik mücadelede İrfan Demir, Muhammet Emin Aka ve Sefa Rıdvan Aydın hakem üçlüsü görev alacak.

İlk haftayı mağlubiyetle kapatan Yalova Üniversitesi ile Samanlıspor yarın saat 15:00’da Amatör Saha-1’de kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı Sezer Arıcı yönetirken yardımcılıklarını Fatih Çetin ve Pınar Sarıbel üstlenecek.  Tavşanlı Sahasında 15:00’da 3 puanlı iki takım Kaytazdere Belediyespor ile Doğanspor karşı karşıya gelirken mücadelede Muhammet Velat Evran, Ufuk Biler ve Kaan Duman hakem üçlüsü ter dökecek.