SPOR

Zirvede Yine Emine Var

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Dünya Bisiklet Birliği’nin faaliyet takviminde yer alan Kayseri Dağ Bisikleti Kupası nefes kesti.

En iyi sporcularının mücadele ettiği organizasyon Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve Develi Belediyesi, Erciyes A.Ş., Spor A.Ş. Erciyes Yüksek İrtifa ve Spor Turizmi Derneği destekleri ile gerçekleştirildi. Bu yarışmada Yalovalı Milli bisikletçi Emine Irmak Sezer kürsünün en üst basamağına çıkarak ilimizi başarıyla temsil etti.

Kayseri MTB Cup büyük erkek-kadın ve genç erkek-kadın kategorilerinde gerçekleştirilirken Türkiye’nin Yunanistan, Kazakistan, Ukrayna, Azerbaycan ve İran’dan toplam 90 sporcu mücadele etti.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Emine Irmak Sezer mücadele ettiği genç kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Emine’yi, Kayserili sporcu Ayça Doğan ve Bursa’dan Nisanur Acar takip etti.

Müsabakalar sonrası düzenlenen ödül töreninde, sporculara madalya ve kupaları Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman ve Kayseri İl Jandarma Komutan Yardımcısı İsmet Demirgürelli tarafından takdim edildi.