Çiftlikköy Müftülük Hizmet Binası Açılıyor Çiftlikköy Müftülük Hizmet Binası Açılıyor

Dereköy elmasından Laledere kirazına Çiftlikköy’ün tüm köylerinden gelen ve  dalından yeni koparılmış pek çok taze ürünün yer aldığı üretici pazarında etiket ve terazi denetimleri yapan ekipler, kurallara uymayan üretici pazarcılara da uyarılarda bulundu.
Kapalı pazaryerinde satış yapan üreticilerin etiket, terazi ve pazaryeri standartlarına uygunluğunu denetlediklerini dile getiren Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Erdoğan, “Çiftlikköylü vatandaşlarımızın kapalı pazaryerinde mağdur olmaması için gerekli denetlemelerimizi periyodik olarak gerçekleştiriyoruz.  Ekiplerimiz ilçemizde kurulan pazarlarda Pazaryeri esnafımıza terazilerin alışveriş sırasında görülebilecek noktalara koymaları, etiketlerde rakamların anlaşılır şekilde yazılmış olması, tezgahların temizliği gibi konularda da hassasiyet göstermeleri noktasında gerekli ikazları yapıyor. Pazaryeri esnafımızın kurallara büyük oranda uyduğunu gözlüyoruz, uymayanlar tespit edildiğinde gerekli müdahaleleri yapıyoruz” diye bilgi verdi. 

Yalova Ciftlikkoy Belediye Zabita Denetim Uretici Pazar (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Zabita Denetim Uretici Pazar (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Zabita Denetim Uretici Pazar (1)

Kaynak: Haber Bülteni