Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde fırın ve marketlerde denetimlerini artırarak gramaj ve hijyen kontrolleri gerçekleştirdi. Ekipler bu denetimlerin asıl amacının, ekmek gramajlarının ve hijyen koşullarının mevzuata uygun olup olmadığını kontrol etmek ve gerekli işlemleri yapmak olduğunu belirttiler.

Yalova Belediye Zabita Mudurluk Ekipler Gramaj Denetim (3)Zabıta ekipleri, ilçedeki fırın ve marketleri tek tek denetleyerek ekmek gramajlarını kontrol etti. Eskiden 250 gram olan ekmeklerin, fiyatı 10 TL olarak sabit kalmasına rağmen gramajlarının 200 grama düşürülüp düşürülmediği incelendi.

Yalova Belediye Zabita Mudurluk Ekipler Gramaj Denetim (1)Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerde hijyen kurallarına da büyük önem verdiklerini belirtti. Fırın ve marketlerde hijyen standartlarına uyulup uyulmadığı, ürünlerin sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediği titizlikle incelendi.

Yalova Belediye Zabita Mudurluk Ekipler Gramaj Denetim (7)Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu denetimlerin halk sağlığı ve tüketici haklarının korunması için düzenli olarak devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak gerekli önlemleri alacaklarını ve gerekli cezai işlemleri uygulayacaklarını belirttiler.

Çiftlikköy’de Parke Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor Çiftlikköy’de Parke Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Yalova Belediye Zabita Mudurluk Ekipler Gramaj Denetim (5)Yalova Belediye Zabita Mudurluk Ekipler Gramaj Denetim (4)Yalova Belediye Zabita Mudurluk Ekipler Gramaj Denetim (1)Yalova Belediye Zabita Mudurluk Ekipler Gramaj Denetim (2)

Kaynak: Haber Bülten