HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) forması giyen Onur Ayhan Eroğlu ve Salim Kurşun, U23 Tekerlekli Sandalye Milli Takımımızı yarı finale taşıdı. Türkiye’nin oynadığı 5 karşılaşmada da sayı ve ribaunt yükünü çeken iki oyuncumuz taraflı tarafsız herkesten alkış aldı. Ay-Yıldızlılar, İsrail galibiyetiyle başladıkları organizasyonda Büyük Britanya’ya mağlup olmasına karşın Almanya, İtalya, İspanya ve Polonya’yı dize getirdi. Grup sürecini 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle noktalayan Türkiye 11 puanla ikinci sırayı alırken, yarı finalde 10 puana sahip Almanya ile eşleşti.
Yalova Ispanya U23 Avrupa Tekerlekli Basketbol Sampiyona Milli Takim (2)HDI Sigorta YOSK’un iki yıldızından biri olan Onur Ayhan Eroğlu İspanya karşısında dinlendirildi. Salim Kurşun ise 39:60 dakika süre alırken 20 sayı, 10 ribaunt ve 2 asistle maçı noktaladı. Türkiye bu maçı 48-30 kazandı.
Polonya karşısında ise Onur Ayhan Eroğlu İspanya maçında olduğu gibi dinlendirildi. Bu maçında yıldızı olan Salim Kurşun 30:13 dakika parkede kalırken 20 sayısı ve 10 ribaunduyla bir kez daha double-double yaparken Ay-Yıldızlıların en etkili ismi oldu.
İspanya’nın ev sahipliği yaptığı IWBF U23 Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Şampiyonası'nda gözler yarı finallere çevrildi. Türkiye ile Almanya, Büyük Britanya ile İtalya takımları yarı finalde karşılaşarak final bileti arayacaklar.

Murat Gülbaba ve Batuhan Araz Çiftlikköy’e İmzayı Attı Murat Gülbaba ve Batuhan Araz Çiftlikköy’e İmzayı Attı

Yalova Ispanya U23 Avrupa Tekerlekli Basketbol Sampiyona Milli Takim (4)

Kaynak: Haber Merkezi