SPOR

Yeşilovaspor’da Tek Hedef “Şampiyonluk”

Yalova’nın en leziz restoranlarından Köz Kebap’ta verilen yemeğe Başkan Tutuk’un yanı sıra Yeşil Mavili ekibin başarılı başkanı Yalçın Oruç, yöneticiler Enes Duman ve Engin Altunkanat’ın yanı sıra Sportif Direktör Sefa Demir ile futbolcular tam kadro katıldı. Düzenlenen etkinlik yeni teknik adam Mehmet Seçkin’e hoş geldin yemeğine de dönüştü.

2023-2024 sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yeşilovaspor’a bir jestte Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’tan gelirken, şampiyonluk primine kendisinin de destek olacağını vurguladı.

“Tek düşüncemiz var o da şampiyonluk”

Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,” Öncelikle bizlere her zaman destek olan yanımızda varlığını hissettiren bugünde verdiği güzel sözlerle bizleri mutlu eden Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a teşekkür ediyorum. Kendisinin de ifade ettiği gibi şampiyonluk yaşayıp 3. Ligine yükselmek için var gücümüzle savaşacağız. Ayrıca bizleri ve takımımızı en iyi şekilde ağırlayan Köz Kebap ailesine de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,” Yalçın başkanımızla güçlü bir bağımız var. Yeşilovaspor’un her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Pazar günü oynanacak olan hazırlık maçında da tribündeki yerimizi alarak takımımızı destekleyeceğiz. Birbirinden değerli futbolcu kardeşlerimizin ve teknik ekibimizin şampiyonluk hedefine ulaşacağına eminiz. Yeşilovaspor’un 3. Ligde Yalova’mızı temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.