Yeni sezonun ilk resmi maçına Ziraat Türkiye Kupası 1. Turuyla birlikte çıkan Yeşil Beyazlılar rakibi Yeni Çanspor’u 3-0’lık net skorla yenerek adını ikinci tura yazdırırken, alınan galibiyet camiada büyük sevinç yaşattı. Yeşil Yalova FK Teknik Direktörü Özcan Sert, “Uzun serüvene galibiyetle başlamak çok güzeldi” derken, Başkan Yalçın Oruç ise,” Yolumuz uzun hak ettiğimiz yerde olacağız” diye konuştu.

“Eksiklerimizi tespit etmek için önemli bir fırsattı”

Yeni Çanspor galibiyetini değerlendiren temsilcimizin başarılı çalıştırıcısı Özcan Sert, “Uzun serüvene galibiyet ile başlamak oldukça güzel. Hazırlık döneminin beşinci haftasında olmamıza rağmen ortaya koydukları fiziksel efor ve oyun anlamındaki çabayla aldıkları güzel galibiyet için futbolcu kardeşlerimi tebrik eder, teşekkürlerimi sunarım. Eksiklerimizi tespit etmek için önemli bir fırsattı. Bunları iyi analiz edip lig maratonuna en hazır halde başlamak için çalışacağız. İlk resmi iç saha maçımıza gelen başkanımız ve yönetimimize, taraftarlarımıza, dostlarımıza, büyüklerimize ve Yalovalı futbolseverlere teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Şahinoğlu ve Ekibi Görevine Devam Ediyor Şahinoğlu ve Ekibi Görevine Devam Ediyor

Yalova Yesil Futbol Kulup Baskan (2)“Teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum”

Yeşil Yalova FK Başkanı Yalçın Oruç, “Ziraat Türkiye Kupası’nın ilk maçını 3-0 gibi net bir skorla kazanarak Yalova'mıza ve taraftarlarımıza bu mutluluğu yaşatan teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Maça gelip takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun. İnşallah daha güçlenerek başarılı işlere imza atıp hak ettiğimiz yer olan 3. Lig’e Yeşil Yalova FK'yı çıkaracağız” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi