Filede İkinci Hafta Geride Kaldı Filede İkinci Hafta Geride Kaldı

Önemli yatırım yaptığı U18 Liginde mücadele eden takımı ise sezonu Demirspor maçıyla açarken rakibini 6-0 yenip 3 puanın sahibi oldu. Amatör Saha-1’de oynanan mücadelede Yeşil Yalova FK’nın gollerine Barış Evirgen, Çınar İleri, Ahmet İla, Umut Fenerci, Enes Mülayim ve Eren Şahin imza attı.

Yalçın Tekin Çetin, İlker İzol, Hasan Yıldırım ve Mete Yula yönetiminde Yeşil Yalova FK U18 takımı ikinci haftada oynayacağı Armutlu Belediyespor maçına odaklandı.

“Gençlerimiz geleceğimizin temelidir”

Yeşil Yalova FK Başkanı Yalçın Oruç,” Bu sezon A takımımızın yanı sıra altyapımıza özellikle U18 takımımıza önemli yatırım yaptık. Geleceğimizin temelleri olan gençlerimiz için Yalova’mızın değerli isimlerinden Yalçın Tekin Çetin’i altyapı koordinatörü İlker İzol’uda antrenör olarak görevlendirdik. Bu isimlerin yanına Hasan Yıldırım ve Mete Yula gibi genç antrenör kardeşlerimizi ekleyip U18 takımımızın teknik ekibini oluşturduk. Sağ olsunlar U18 takımımız yeni sezona farklı galibiyetle başladı. A takımımızda nasıl şampiyonluğu hedefliyorsak bu kategoride de şampiyonluğu ve Türkiye Şampiyonası’nı hedefliyoruz. Teknik ekibimizi ve gençlerimizi kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi