Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu! Beşiktaş Rüzgarı Yalova'da Esti: Taraftarlar Kahvaltıda Buluştu!

Yalova’nın başarılı antrenörlerinden Yalçın Tekin Çetin, 2024-2025 sezonundan itibaren Yeşil Beyazlı ekibin altyapı koordinatörü olarak görev yapacak. Altyapı antrenörü Nizamettin Dağ ile yola devam eden kulüp ayrıca İlker İzol’ü de yardımcı antrenör olarak renklerine bağladı.
Bölgesel Amatör Ligi’nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yeşil Yalova FK hem A takım hem de altyapıdaki teknik heyetini belirledi. 
A takımın başına Özcan Sert’i getiren Yeşil Beyazlı ekip Sportif Direktörlük görevini Yalova futbolunun önemli isimlerinden Ferit Erişçi’ye teslim etmişti. Altyapıda da yapılanma içine giden Yeşil Yalova FK Yalçın Tekin Çetin’le altyapı koordinatörü, İlker İzol’le de altyapı yardımcı antrenör görevine getirildi.
Modern bir tesise sahip olan Yeşil Yalova FK’da önümüzdeki sezondan itibaren altyapıda Yalçın Tekin Çetin’in yanı sıra Nizamettin Dağ ve İlker İzol görev yapacak.

Kaynak: Haber Merkezi