SİYASET

Yeni Başkan Devrim Köroğlu!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çiftlikköy Gençlik Kolları Başkanlığı Seçimlerinin ardından yeni Başkan Devrim Köroğlu oldu.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda 47 yıllık bir aranın ardından ilk kez Türkiye genelinde birinci parti konumuna gelen Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkanları Özgür Özel ile kazandığı ivmeyi devam ettirmek istiyor.
Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Çiftlikköy’de gerçekleştirilen seçimlerde de zafer ayrılan Cumhuriyet Halk Partisi’nde önemli bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi, 12. Olağan Çiftlikköy İlçe Gençlik Kolları Seçimi’ni 24 Ağustos Cumartesi günü CHP Çiftlikköy İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Seçimleri CHP Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de takip ederken, CHP’nin Çiftlikköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Köroğlu oldu.  
“Her zaman yanlarındayım” 
Köroğlu ile birlikte önümüzdeki dönemde çalışmalar gerçekleştirecek CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı seçim sonuçlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurulduğu günden bu yana, gençliğe, gençlerin enerjisine, yaratıcılığına ve değişim gücüne her zaman büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Kaşıkçı, “Bizler, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Gençler! Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek sizlersiniz!” sözünü rehber edinmiş bir partiyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bugün gerçekleşen Çiftlikköy İlçe Gençlik Kolları seçiminde ilçe gençlik kolları başkanı seçilen Devrim Köroğlu ve yönetim kurulundaki genç kardeşlerimi tebrik eder, başarılar dilerim. Gençlik kolları ilçe başkanlığından başlayarak, anakademe ilçe başkanlığına gelen bir ağabeyleri olarak her zaman yanlarındayım” ifadelerine yer verdi.