Yalova’da Yerel Basketbol Ligleri 19-20 Ekimde Başlıyor Yalova’da Yerel Basketbol Ligleri 19-20 Ekimde Başlıyor

Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona ererken müsabaka 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. 72. Dakikada geriye düşen Yeşil Kırmızılı ekibimizde beraberlik golü ise 90+3. Dakikada penaltıdan Mertcan Dursun kaydetti. Bu mücadelede yeni transfer Yasin Palaz’da ilk kez forma giyip taraftarın karşısına çıktı. 
Bursa ekibinin golcü oyuncusu Sinan Yıldırım ise ilk yarıdaki bir pozisyon sonrası şanssız bir sakatlık geçirip maçı tamamlayamazken, hastanede yapılan tetkiklerinin ardından ayağının kırıldığı öğrenildi. 
Aytaç Yaka yönetimindeki Yalovaspor hafta arasında ise Süper Amatör Küme takımlarından Negmar Tavşanlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Karşılaşmayı Abdullah Çalar yönetirken yardımcılıklarını, Erdem Sırmacı ve Kaan Duman üstlendi. Mücadelenin 29. Dakikasında Fethiye İdmanyurdu Sinan Yıldırım’la gole çok yaklaştı. Tecrübeli forvetin sert şutu direkten döndü.
Yalovaspor Fethiye Idmanyurdu Prova Beraberlik Gol(2)Her iki takımda dengeli mücadele ortaya koyduğu ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya Yalovaspor etkili başladı. Genç yıldızı Baran Akbaş’la Yeşil Kırmızılı ekibimiz gole çok yaklaşsa da direğe takıldı. İkinci yarının ortalarına doğru Bursa ekibi oyunda kontrolü eline alırken Aytaç Yaka’nın öğrencileri ise kontra ataklarla gol aradı.
72. dakikada Fethiye İdmanyurdu’nun golü Kazım’la geldi. Bu gole Yalovaspor 90+3’de kazandığı penaltı atışını Mertcan Dursun golle sonuçlandırıp cevap verirken mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Yalovaspor Fethiye Idmanyurdu Prova Beraberlik Gol(6)Yalovaspor Fethiye Idmanyurdu Prova Beraberlik Gol(5)Yalovaspor Fethiye Idmanyurdu Prova Beraberlik Gol(3)Yalovaspor Fethiye Idmanyurdu Prova Beraberlik Gol(4)

Kaynak: Haber Merkezi