İlimizi hem Bölgesel Amatör Ligi’nde hem de Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde temsil etmeye hazırlanan Yalovaspor’a ziyaretler ve destekler devam ediyor. Haziran ayında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası başkanlık görevini devralan Ali Yavru yönetim kadrosu 2024-2025 sezonu için kolları sıvamıştı. Altyapılarda çalışmalara start veren Yeşil Kırmızılılar A takım için de 1 haftadır da ön çalışma programı düzenlemişti.

Yalovaspor Yeniden Refah Parti Ziyaret (2)Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Abdullah Zeki Ercan ve parti yönetim kurulu üyeleri, Yalovaspor tesislerine giderek burada kulüp başkanı Ali Yavru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Abdullah Zeki Ercan, yeşil-kırmızılılara lig maratonunda başarılar diledi. Ayrıca Ercan, yeşil-kırmızılıların başkanı Ali Yavru ile yönetim kuruluna da çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin sonrasında parti heyeti, Amatör Saha 2’deki Yalovaspor antrenmanını ziyaret ederek genç futbolcularla bir araya gelip sohbette bulundular.

Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi

Yalovaspor Yeniden Refah Parti Ziyaret (1)

Kaynak: Haber Merkezi