Yeni sezon, 5-6 Ekim tarihlerinde oynanacak derbi maçıyla başlayacak. Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek bu karşılaşma, her iki takımın da sezon açılışını işaret edecek. Yalovaspor, ilk yarının son haftasında Edirne’de Keşanspor’a konuk olacak. Yeşil Yalova FK ise evindeki Evrensekiz Evrenspor müsabakasıyla ilk yarıyı noktalayacak.

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Fikstür Çekimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Fikstür çekim törenine TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF Amatör İşler ve Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, TFF Amatör İşlerden Sorumlu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Seymen Gençtürk, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı, TFF Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri, TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatörü Fikret Sivri, TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatör Yardımcıları Ahmet Kurşun, Murat Kandazoğlu ve Murat Aydın, TFF Amatör İşler Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Top, Bölgesel Amatör Lig kulüpleri ve amatör spor kulüplerinin başkanları ile futbol il temsilcileri katıldı. Mecnun Otyakmaz, Ural Aküzüm, Seymen Gençtürk, Selçuk Azeri ve Murat Aydın'ın konuşmalarının ardından başlayan fikstür çekimi, kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından gerçekleştirildi.

Yalovaspor Yesil Yalova Fikstur Cekim Rakip (1)Fikstür çekimi sonrasında Yalova temsilcilerinin haftalık maç programı da netleşti. Ligin ilk yarısında Yalovaspor sırasıyla; Yeşil Yalova FK (E), Tekirdağspor (D), Darıca Gençlerbirliği (E), Sapanca Gençlikspor (D, Hendekspor (E), Çayırovaspor (D), Evrensekiz Evrenspor (E), Bozüyük Vitraspor (D), Kapaklıspor (D), Gölcükspor (E), Gebzespor (D), Karasuspor (E), Ferizlispor 2011 (D), Karamürselspor (E) ve Keşanspor’la (D) oynayacak.

Yeşil Yalova FK’nın haftalık maç programı ise şöyle: Yalovaspor (D), Kapaklıspor (E), Gölcükspor (D), Gebzespor (E), Karasuspor (D), Ferizlispor 2011 (E), Karamürselspor (D), Keşanspor (E), Bozüyük Vitraspor (E), Tekirdağspor (D), Darıca Gençlerbirliği (E), Sapanca Gençlikspor (D), Hendekspor (E), Çayırovaspor (D), Evrensekiz Evrenspor (E).

Şampiyondan Başhekime Ziyaret Şampiyondan Başhekime Ziyaret

Yalovaspor Yesil Yalova Fikstur Cekim Rakip (2)Yalovaspor Yesil Yalova Fikstur Cekim Rakip (3)

Kaynak: Haber Merkezi